Storingsdienst

Verticaaldagen Benelux 2018 Gorinchem – Stand I 107

oktober 29, 2018
Bezoek R&W Batterijen op 6, 7 en 8 november 2018 op de 7e editie van de Verticaaldagen Benelux in de Evenementenhal te Gorinchem.

De Verticaaldagen Benelux is de uitgelezen kans om kennis te maken met de laatste productontwikkelingen omtrent de hoogwerker- en verreikermarkt. Daarnaast biedt een bezoek aan de beurs, onder het genot van een hapje en drankje, de mogelijkheid om informeel contact te leggen met uw bestaande relaties, maar ook om in aanraking te komen met potentieel interessante relaties.

Verticaaldagen en S.G.A. Vakdagen, twee beurzen in een

Verticaaldagen Benelux en de Schilder, Glas en Afbouw Vakdagen (S.G.A. Vakdagen) vinden tegelijkertijd plaats en delen de overdekte beurshal. Doordat de beurshal gedeeld wordt, verschaft het de bezoekers de mogelijkheid om beide beurzen met al hun exposanten te bezoeken.

Beide vakbeurzen sluiten goed op elkaar aan en de doelgroepen van de twee beurzen overlappen elkaar gedeeltelijk. Hierdoor zal het evenement bijdragen aan nieuwe samenwerkingen tussen de bezoekers en exposanten.

Vraag nu eenvoudig twee gratis e-tickets aan:

  • Ga naar www.evenementenhal.nl/sga-verticaaldagen
  • Log in met registratiecode: 71800073140
  • Vul uw gegevens in
  • Na registratie ontvangt u uw gratis e-tickets per mail
  • Print uw e-tickets uit voor uw bezoek

 

Voor meer inhoudelijke informatie, kunt u terecht op de officiële website van de beurs 2018; https://booking.evenementenhal.nl/nl/verticaaldagen-benelux-2018/gorinchem

 

Onze medewerkers staan u graag te woord

U kunt ons vinden op stand I 107. Naast dat onze specialisten u vertellen over onze aangeboden producten en diensten, vertellen zij u ook over de laatste ontwikkelingen op het gebied van tractiebatterijen, gelijkrichters en dergelijke energieoplossingen.

 

We hopen u te mogen verwelkomen op deze innovatieve beurs.

 

Naar overzicht