Storingsdienst

Over R&W Batterijen

R&W Batterijen is een onafhankelijk werkende onderneming die zich gespecialiseerd heeft in oplossingen voor al uw mobiele en stationaire elektrische toepassingen.

Sinds de oprichting in 1995, als R&W Traktiebatterijen Import BV, heeft het bedrijf een solide groei doorgemaakt. Door gebruik te maken van de nieuwste technologieen en het perfectioneren van onze producten en diensten wordt deze groei gecontinueerd.

Wij zijn een zelfstandige aanbieder van batterijen, laders en de complete dienstverlening rondom deze energiepakketten. R&W is de officiele Nederlandse importeur van TAB tractiebatterijen, TAB accu’s, TAB stationaire batterijen, Discover Energy batterijen, Fronius en SPE hoogfrequent laders.

Vanuit ons bedrijfspand te Ede en ons servicekantoor te Dordrecht werken wij met een landelijk dekkend netwerk van servicemonteurs. Voor service en reparaties staat onze  servicedienst (complete reparatie of overbrugging) voor u klaar.

Ruim assortiment

Batterijen en laders zijn in iedere gewenste uitvoering leverbaar, voor ieder merk heftruck of welke andere elektrische machine dan ook. 

Vanuit onze voorraad kunnen wij snel een oplossing bieden voor uw spoedopdrachten. Naast een grote voorraad nieuw beschikken we over een ruime keuze van gebruikte batterijen en laders. Neemt u voor actuele informatie contact op met onze verkoop afdeling. R&W biedt u ook de mogelijkheid om batterijen en laders te huren, voor korte of langere termijn. De ideale oplossing voor een drukke periode!

R&W Batterijen beschikt over het VCA* keurmerk, voor service en onderhoud van tractiebatterijen in de buitendienst. R&W Batterijen is lid van de Vereniging BMWT en mag batterijen en laders BMWT keuren. Uit voorraad is een groot assortiment tractiebatterijen, starters, semi-tractie accu’s, motorfiets accu’s, stationaire batterijen en laders beschikbaar, alsook een grote sortering batterijcontainers en losse tractiecellen.

Kenmerken

Hier vind u een overzicht van onze kenmerken

  • Sinds 1995
  • Ruim assortiment batterijen
  • Ruim assortiment laders
  • Dienstverlening energiepakketten
  • Officiele importeur
  • Perfectioneren van onze producten
  • Nieuwste technologieen
  • Landelijke service dienst

Meer informatie over onze producten?

Heeft u vragen over onze producten of onze dienstverlening? Bel dan naar tel. 0318 - 69 00 88 of stuur ons een bericht

Service & onderhoud

Wij staan tevens tot uw dienst voor het bijvullen van uw batterijen, het uitvoeren van onderhoud en het keuren van uw batterijen en laders. Onze monteurs komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Al onze service monteurs hebben een VCA certificaat en zijn BMWT keurmeester.

Lees meer