Storingsdienst

LOGISTICA 2019: SMART WAREHOUSING

oktober 3, 2019

Net als voorgaande edities is R&W Batterijen dit jaar weer van de partij op de Logistica. Voor degenen die nog niet bekend zijn met de Logistica: Het is de beurs met het grootste logistieke podium van Nederland. De exposanten op deze beurs zijn aanbieders van diverse oplossingen op het gebied van distributie, intralogistieke technologie, logistieke dienstverlening en material handling.

 

Thema Logistica 2019: SMART WAREHOUSING

In de aankomende editie staat het thema smart warehousing centraal. Smart warehousing is eigenlijk de moderne naam voor slimme logistieke processen. Wat dat precies inhoudt is dat in deze tijd, digitalisering het mogelijk maakt om processen zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Mogelijk dat je ooit wel eens gehoord hebt van de begrippen: ‘big data, virtual reality en kunstmatige intelligentie (robots). Al deze begrippen zijn ontwikkelingen die de digitaliseringstrend karakteriseren.

Door de komst van deze ontwikkelingen kunnen systemen aan elkaar verbonden worden (machines en apparaten kunnen bijvoorbeeld op die manier met elkaar ‘praten’.) Hierdoor vindt er meer data-uitwisseling plaats, terwijl er minder handelingen voor uitgevoerd dienen te worden. Daarmee wordt er meer tijd bespaart voor het personeel. Kortom, de digitalisering verhoogd de zogenoemde efficiency binnen een organisatie.

Ervaar live innovatieve toepassingen op drie scala’s

Ruim 200 exposanten tonen aan hoe de efficiency verbeterd kan worden op het gebied van productie- en logistieke processen. Daarnaast beschikt de beursvloer over drie scala’s met als thema smart warehousing, material handling & intern transport en AGV. Hierop zijn samenwerkende exposanten te vinden, die live demonstraties geven over de nieuwste toepassingen ter verbetering van de efficiency.

Druk op de registratielink voor gratis badges

(Nederlands) Druk hier op de link voor de entreebadges

(English) Press here for free entrance badges

 

U kunt ons vinden in hal 3 op stand A078

R&W is een batterijenimporteur en totaal oplosser van energie-vraagstukken. Daarom tonen wij u graag de laatste innovaties op het gebied van tractiebatterijen en bijhorende accessoires op onze stand van 100 m2! In de volgende nieuwsbericht op deze website wordt uitgelegd wat die innovaties precies inhouden. Onze mensen hebben er weer veel zin in. Komt u ons bezoeken op stand A078 (hal 3)?

Stay tuned!

 

 

Naar overzicht