Storingsdienst

Word onze nieuwe collega – ontdek de mogelijkheden

maart 7, 2022

Heb jij ervaring als Commercieel Medewerker binnendienst of ben jij liever onderweg en werk je graag met je handen?
Dan zijn wij op zoek naar jou!

De aanvragen stromen binnen, de telefoon staat roodgloeiend. Klanten staan stil en hebben ons nodig. Of het nou gaat om nieuwe batterijen, gebruikte batterijen, laders of service en onderhoudsdiensten, R&W Batterijen biedt het allemaal. Ook speciale complexe opdrachten pakken wij graag met beide handen aan en daarmee gaan wij geen uitdaging uit de weg.

Om de stroom goed bij te kunnen houden, zijn wij dringend op zoek naar versterking binnen de organisatie. Het gaat hier met name om de volgende functies:

 

Meer info en details over de functies zijn te vinden op de vacaturepagina of druk rechts bovenin op de oranje label.

Over R&W Batterijen

R&W Batterijen is een snelgroeiend familiebedrijf dat al meer dan 25 jaar bestaat. Het familiebedrijf is de officiele importeur van de fabrieksmerken TAB Batteries en Fronius.
We beschikken over een gevarieerd personeelsbestand, waarbij de verdeling man/vrouw gelijk is. Ons bedrijf telt inmiddels 60 medewerkers en kent hechte teams binnen de diverse afdelingen. We nodigen jou van harte uit voor een vrijblijvend gesprek.
Niet op zoek naar een nieuwe baan, maar wel interesse in onze producten en diensten? Volg ons ook op de Socialmediakanalen:

Facebookpagina R&W Batterijen

LinkedIn pagina R&W Batterijen

 

Naar overzicht